Особливості розробки UI/UX інтернет магазину зоотоварів - Вовк, О. В.; Манаков, В. П.; Анічіна, А. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Ринок зоотоварів в Україні стрімко зростає. Це зростання стимулюється збільшенням кількості домашніх тварин, а також підвищенням рівня життя та усвідомленням важливості правильного догляду за тваринами.
Keywords: магазин зоотоварів; зоотовари