Дослідження можливостей дерев рішень та методів синтаксичного аналізу арифметичних процесів для оптимізації роботи програм - Перетяга, М. Ю. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення дослідження методів синтаксичного аналізу арифметичних процесів дерева рішень для оптимізації програм. У результаті роботи була здійснена підготовча робота для подальшого дослідження та розроблена документація для майбутньої системи оптимізації програм.
Keywords: дерева рішень; синтаксичний аналіз; арифметичний процес