Аналіз ефективності електронної системи документообігу - Павлов, О. Е. (My University, 2019)
Робота присвячена дослідженню оцінки ефективності систем обігу документів засобами аналітичного та імітаційного моделювання. Для вирішення задачі використовується електронна система обігу документів. Її вибір базується на показниках ефективності системи.
Analysis of Electronic Workflow System Efficiency
Keywords: імітаційне моделювання; аналітичне моделювання; документообіг; програмна модель