Аналіз створення інтерфейсів користувача програмного забезпечення автоматизованих систем - Кащеєв, В. А.; Артюх, В. С. (ХНУРЕ, 2023)
Дослідження зосереджено на аналізі поточних розробок у розробці інтерфейсу користувача для будь-якого програмного забезпечення автоматизації. Візуальна частина комп’ютерної програми або її інтерфейсу користувача, за допомогою якого клієнт взаємодіє з комп’ютером або програмним забезпеченням. Він визначає, як комп’ютеру чи програмі подаються команди та як дані відображаються на екрані.
Keywords: інтерфейс користувача; створення інтерфейсів користувача; програмне забезпечення; автоматизовані системи