Розробка та дослідження підсистеми підтримки освітньої діяльності в навчальних закладах України І-ІІ ступенів - Булавіна, Анастасія Миколаївна (My University, 2019)
Об’єкт досліджень – підтримка освітньої діяльності в навчальних закладах. Предмет досліджень – методи та засоби підтримки освітньої діяльності в навчальних закладах. Метою роботи дослідження є застосування та реалізація алгоритму пошуку асоціативних правил для аналізу успішності учнів загальноосвітнього закладу. Методи дослідження – системний підхід, методи пошуку асоціативних правил, методи структурованого моделювання реляційних баз даних та об'єктно-орієнтованого програмування на мові програмування C #. Результати роботи – підсистеми, що представляють собою компонент системи, реалізованого у вигляді клієнтського web-додатка з інтерфейсом доступу до бази даних, що дозволяють проводити інтелектуальний аналіз даних та знаходити закономірності в результатах навчальної діяльності учнів. Область застосування – навчальні заклади України І-ІІ ступенів.
Keywords: навчальний процес; система управління базою даних; підтримка освітньої діяльності