Щодо питання законодавчого визначення поняття «валютні цінності» - Лядов, А. Г. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
Роботу присвячено вивченню питань законодавчого визначення поняття «валютні цінності». Автором досліджено сучасну законодавчу та доктринальну базу, на підставі чого зроблено ґрунтовні висновки.
Keywords: валютні цінності; валютне регулювання