Дослідження методів динамічних ігор для розробки програмного забезпечення математичних моделей конфліктно керованих процесів - Юрченко, М. Р. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є застосування методів динамічних ігор для розробки програмного забезпечення математичних моделей конфліктно керованих процесів. Метою роботи є рішення задачі переслідування втікача. Метод розробки базується на мові програмування Python. В результаті роботи здійснено постановку задачі, огляд літературних джерел, організація теоретичного апарату, проектування, реалізація та випробування програмного засобу моделювання та керування
Keywords: диференційні ігри; конфліктно-керовані процеси; python; математичне моделювання; апроксимація даних; диференційні рівняння; гра переслідування; mavlink