Підвищення інформаційних можливостей військових формувань при використанні багатопозиційних систем – проблемні питання та шляхи розв’язання - Артеменко, А. А.; Бєляєв, Д. М.; Герасимов, С. В.; Кукобко, С. В.; Рощупкін, Є. С. (Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба, 2019)
В доповіді обґрунтовано підвищення інформаційних можливостей військових формувань при використанні багатопозиційних систем, розглянуті основні проблемні питання реалізації запропонованих рішень та наведені можливі шляхи їх розв’язання.
Keywords: багатопозиційна система; безпілотний літальний апарат; вимірювання параметрів руху