Теоретичні аспекти складської логістики на підприємстві - Полозова, Т. В.; Бессараб, Д. І. (ХНУРЕ, 2021)
Сучасні умови розвитку економіки України зумовлюють необхідність розробки та впровадження відповідних механізмів управління запасами, що відповідають вимогам конкурентного ринку та забезпечують ефективне функціонування підприємств. Саме на вирішення цього завдання спрямоване використання логістичних підходів в управлінні підприємствами, що забезпечують ритмічність роботи підприємства, синхронізацію роботи всіх його підрозділів, вчасне реагування на зміни зовнішнього і внутрішнього середовища.
DOI: 10.30837/978-966-659-336-1
Keywords: логістика; складська логістика; логістична інфраструктура; аспекти складської логістики