Модель модуля управління імітаційної системи - Наумов, І. А. (My University, 2020)
Об'єктом дослідження є алгоритмічна модель складної дискретно- собітійної системи та створена на її основі структура імітаційної системи моделювання. Проведено аналіз характеристик електронних компонентів і запропоновано вимоги їх модельних системних рівнів. Розглянуті засоби технологічного опису електронних компонентів системного рівня на основі технологічного процесу. Розроблена структура та представлені основні компоненти об'єктно-орієнтованих імітаційних систем. Робочий алгоритм імітації дискретних системних процесових методів. Програмно реалізовані алгоритми: складання очевидних планових програм і алгоритм модифікацій тимчасової координати та управління очевидними умовами.
Model of Simulation System Management Unit
Keywords: мікроконтролер; архітектура; регістр; цикл шини; програмна модель; конвейєр