Використання стохастичних моделей в оптикоелектронних та інформаційно-енергетичних технологіях - Хорошун, Г.; Лунякін, Р.; Рязанцев, А.; Рязанцев, О.; Стрілкова, Т.; Литюга, О. (Вид-во ПП “ТД Едельвейс і К”, 2020)
В роботі представлено порівняльні характеристики для модульованих шумом теоретичних зображень та експериментальних знімків. Обговорюються подальші дослідження по впровадженню отриманих результатів в існуючих оптико-електронних та інформаційно-енергетичних технологіях.
Keywords: статистичні моделі сигналів; стохастичні методи обробки; оптико-електронні системи; інформаційно-енергетичні технології