Інформаційні технології в маркетинговій діяльності - Соколова, Л. В.; Шемшура, В. А. (ХНУРЕ, 2020)
Ефективне управління нематеріальними активами, зокрема, маркетинговими активами, є новим джерелом зростання вартості підприємства. Використання інформаційних технологій у маркетинговій діяльності. Функціональне призначення інтегрованого пакету прикладних офісних програм у маркетинговій діяльності. Збільшення маркетингових витрат за рахунок інвестицій в ІТ. Необхідність оцінки інвестицій в інформаційні технології з метою забезпечення ефективності бізнесу, конкурентоспроможності продукції, інвестицій привабливість підприємства. Effective management of intangible assets, in particular, marketing assets, is a new source of growth in enterprise value. The use of information technology in marketing activities. Functional purpose of an integrated package of applied office programs in marketing activities. Increased marketing costs due to investments in IT. The need to assess investments in information technology in order to ensure business efficiency, product competitiveness, investment attractiveness of the enterprise.
Keywords: інформаційні технології; автоматизація маркетингової діяльності компаній; інформаційні технології; квантовий маркетинг; інтерактивний відеоконтент; технологія Beacon; чат-бот