Застосування методів машинного навчання для оптимізації параметрів телекомунікаційних мереж - Кузьмин, А. А.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є дослідження методів застосування інструментів машинного навчання для аналізу та оптимізації параметрів телекомунікаційних мереж, а також аналіз алгоритмів щодо підвищення ефективності управління мережею в умовах змінних навантажень та обмежених ресурсів. Особлива увага приділяється розробці адаптивних рішень, які можуть враховувати динамічні зміни в умовах функціонування мережі у реальному часі, що дозволить підвищити її продуктивність та стабільність роботи.
Keywords: машинне навчання; телекомунікаційні мережі; підвищення ефективності