Верифікація HDL-коду на основі механізму ассерцій - Хаханов, В. І.; Хаханова, І. В.; Литвинова, Є. І.; Гузь, О. А. (My University, 2009)
Запропоновано технологію тестування й верифікації цифрових систем для діагностування та виправлення похибок HDL-моделей, яка спирається на сумісне використання механізму асерцій та тестопридатного проектування, цифрових систем на кристалах та зменьшити час розробки.
Keywords: тестопридатність; верифікація; HDL-модель