Комп’ютерні навчальні програми під час теоретичної підготовки студенток-баскетболісток - Церковна, О. В.; Філенко, Л. В. (My University, 2018)
Обґрунтувана особливості використання інформаційних технологій у навчально-тренувальному процесі баскетболісток віком 17–20 років.
Keywords: комп’ютерна програма; баскетбол; студентки