Використання інтерактивних навчальних технологій в оториноларингології - Аврунін, О. Г.; Шушляпіна, Н. О.; Носова, Т. В.; Носова, Я. В. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2016)
Використання мультимедійних технологій дозволяє створювати додаткові психологічні структури, які надають на учня позитивний емоційний вплив і сприяє кращому сприйняттю і запам'ятовуванню матеріалу. Розроблена перспективна технологічна програма дозволяє розглядати дані системи органів в сегментованому зображенні.
Keywords: Технології мультимедіа; електронні посібники; принципи інтерактивності