Моделювання процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі - Бузецька, К. І. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення напрямків вдосконалення управління та шляхів підвищення рівня фінансової безпеки підприємства на основі вивчення теоретичних та практичних аспектів досліджуваної проблематики. В результаті дослідження проведено діагностику результатів управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі, розроблено модель бізнес-процесу управління фінансовою безпекою, проаналізовано фактори впливу на цей процес та надано рекомендації щодо удосконалення процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової промисловості.
Keywords: управління фінансовою безпекою; харчова галузь; кондитерські підприємства; аналіз фінансового стану; структурно- функціональне моделювання; фінансова стійкість; рентабельність; інтегральний показник; матриця фінансових стратегій