Бузецька, К. І.2023-05-232023-05-232022Бузецька К. І. Моделювання процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 051 Економіка / К. І. Бузецька ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 111 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/23034Метою кваліфікаційної роботи є визначення напрямків вдосконалення управління та шляхів підвищення рівня фінансової безпеки підприємства на основі вивчення теоретичних та практичних аспектів досліджуваної проблематики. В результаті дослідження проведено діагностику результатів управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі, розроблено модель бізнес-процесу управління фінансовою безпекою, проаналізовано фактори впливу на цей процес та надано рекомендації щодо удосконалення процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової промисловості.ukуправління фінансовою безпекоюхарчова галузькондитерські підприємствааналіз фінансового стануструктурно- функціональне моделюванняфінансова стійкістьрентабельністьінтегральний показникматриця фінансових стратегійМоделювання процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузіOther