Дослідження UX RESEARCH під час розробки UI продукту - Дейнеко, Ж. В.; Котенко, Д. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Мета даної роботи полягає в тому, щоб дослідити і довести необхідність проведення UX Research перед початком роботи над дизайном продуктів.
Keywords: UX RESEARCH; UI продукт