Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025. Вип. 184 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2025)
У збірнику наведено результати досліджень, що стосуються автоматизації контролю та управління ІТ-проєктами, застосування методів і засобів штучного інтелекту для оцінювання економічних показників, в системах управління закладом вищої освіти, а також для стратегічного планування ІТ-проєктів хмарної міграції, управління запасами в медичній інформаційній системі, вирішення задачі оптимізації повторного рендерингу у вебзастосунках. Запропоновано нові підходи, моделі, методи та інформаційні технології в галузі управління різними підприємствами, ІТ-компаніями, створення інтелектуальних систем та експлуатації вебзастосунків. Для викладачів університетів, науковців, фахівців, аспірантів.
Keywords: прилади автоматики; технічна діагностика; наукове видання