Розроблення системи автоматизації для технічного обслуговування обладнання приладобудівного підприємства - Шаталюк, Р. Р. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – процес організації та керування технічним обслуговуванням промислового обладнання на приладобудівному підприємстві. Предмет розробки – автоматизована інформаційна система для управління технічним обслуговуванням обладнання на підприємстві, що включає інструменти для обліку та моніторингу ремонтними роботами. Мета роботи – покращення процесів технічного обслуговування обладнання на приладобудівному підприємстві за рахунок розробки програмного забезпечення. У кваліфікаційній роботі було проаналізовано вже наявні програмні вироби на ринку, визначено мову програмування та вид бази даних також було розроблено програмний застосунок для 3 акторів на приладобудівному підприємстві. Також, отримані результати роботи можна віднести до Цілі сталого розвитку 9 «Промисловість, інновації та інфраструктура», а саме п. 9.4: «Підвищення рівня промислової продуктивності шляхом модернізації обладнання і впровадження інноваційних технологій у виробничі процеси, зокрема забезпечення ефективного технічного обслуговування і ремонту промислового устаткування на підприємствах».
Keywords: обслуговування промислового обладнання; технічне обслуговування