Структурно-тематична організація контенту сайтів кіберспорту - Тяпкіна, Н. І.; Падалко, Я. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Кіберспорт на сьогодні перетворився з нішевого хобі в масову культурну та спортивну індустрію. За останні роки спостерігається значне зростання зацікавленості глядачів та учасників у цій сфері.
Keywords: кіберспорт; контент