Розробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів» - Косюк, І. М. (My University, 2023)
Метою бакалаврської роботи є розробка фірмового стилю для кондитерської. Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано технічне завдання, проведено аналітичне дослідження літератури за темою кваліфікаційної роботи. При виконанні практичної частини завдання було опрацьовано концепцію закладу, підібрано назву, створено основні константи фірмового стилю, а також створено та інтегровано дизайн системи. До кваліфікаційної роботи включено розділи для всіх технологічних процесів створення брендингу. Аналіз та обґрунтування програмного забезпечення для виконання кваліфікаційної роботи. Також була виконана економічна частина завдання зі створенням бізнес-плану та складанням калькуляції собівартості та ціни.
Keywords: фірмовий стиль; стиль для кондитерської