Підходи щодо виявлення прихованих об’єктів військової техніки на зображеннях - Рубан, І. В.; Шитова, О. В.; Пухляк, А. М. (Новітні технології – для захисту повітряного простору, 2012)
Визначення підходів щодо виявлення прихованих об’єктів військової техніки на зображеннях
Keywords: об’єкт військової техніки