Дослідження та порівняння алгоритмів перетворення Уолша щодо інформаційних сигналів в телекомунікаціях - Туренко, А. В. (My University, 2020)
В роботі надано перелік основних ортогональних базисів на основі використання сигналів виду прямокутної хвилі. Розглянуто особливості реалізації алгоритмів перетворення Уолша. Надано рекомендації по розробці алгоритмів швидкого перетворення. Розроблено комп’ютерні моделі декількох методів перетворення Уолша, сформовані додатки для випробування розроблених алгоритмів, отримані результати для формулювання висновків
Keywords: інформаційний сигнал; ортогональний сигнальний базис; функції Уолша; коефіцієнти перетворення; цифровий фільтр; код Грея