Пристрій для дистанційної реєстрації вертикального профілю температури атмосферного повітря - Карташов, В. М.; Бабкін, С. І.; Куля, Д. М. (ХНУРЕ, 2015)
Винахід належить до радіолокаційної метеорології, а саме до радіоакустичних пристроїв вимірювання параметрів атмосфери.
Keywords: радіолокаційна метеорологія; радіоакустичні пристрої; атмосферне повітря