Програмно-апаратний комплекс імітаційного моделювання систем логічного управління - Юзовицький, С. І. (My University, 2019)
Метою даної магістерської атестаційної роботи є реалізація програмноапаратного комплексу імітаційного моделювання систем логічного управління. В атестаційній роботі було розглянуто особливості алгоритмів управління в системах реального часу, мови їх опису та апаратна реалізація на базі мікроконтролерів з використанням автоматних моделей. Обґрунтовано доцільність використання імітаційного моделювання як діагностичного забезпечення систем логічного управління. Запропоновано структуру програмно-апаратного комплексу імітаційного моделювання на базі плат Arduino UNO та логічного аналізатора. В якості прикладу системи логічного управління було розглянуто торгівельний автомат з продажу напоїв. Діагностичний експеримент показав можливість та доцільність використання плати Arduino на базі мікроконтролера Atmega328 для організації програмно-апаратного моделювання в рамках діагностичного забезпечення системи логічного управління. ABSTR
Keywords: система логічного управління; arduino; імітаційне моделювання; програмно-апаратний комплекс; верифікація; логічний аналізатор