Математичне моделювання комплексірованного зображення оптичної і тепловізійної системи - Євтушенко, Б. В. (My University, 2020)
Мета роботи – удосконалення ймовірності правильного виявлення сигналу за допомогою комплексування зображень с декількох систем, збільшення загальної ефективності системи виявлення різних об’єктів, в тому числі безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Метод дослідження – в якості теоретичного методу був використаний літературний аналіз в якому розглянуті основні сучасні методи комплексування зображень та їх недоліки.. Моделювання та розрахунок імовірностних характеристик за допомогою розробленого методу оцінки зоражень виступило в ролі експерементального дослідження
Keywords: багатоканальна оптико-електронна система; безпілотний літальний апарат; комплексоване зораження; критерії якості зображення; метод комплексування; цифрове зображення