Спосіб визначення власного коефіцієнта підсилення операційного підсилювача - Сліпченко, М. І.; Федотов, П. Д.; Федотов, Д. О.; Домнишев, С. П. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до електроніки, радіоелектроніки й стосується прецизійного застосування операційних підсилювачів (ОП) при розробці, виробництві та тестуванні електронних компонентів. Власний коефіцієнт підсилення операційного підсилювача є основним показником для схем на активних елементах, але він, наразі, надається тільки у віртуальному виглядів паспортних даних на ОП.
Keywords: операційний підсилювач; радіоелектроніка; електроніка