Розробка вебзастосунку генерації творчих ідей - Богдан, Н. І. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є аналіз творчих ідей використанням мовної моделі GPT-2. Метою роботи є розробка вебзастосунку генерації творчих ідей з використанням мовної моделі GPT-2, що дозволяє створювати унікальний творчий контент на основі користувацького запиту. Застосовано логіку генерації даних на основі мови розробки JavaScript. Використано технологію створення текстового контенту на базі мовної моделі GPT-2 посередництвом мови програмування Python. Розроблено алгоритми фільтрації користувацьких запитів. Реалізовано механізми збереження ідей користувачів у базі даних для подальшого використання. Також реалізовано інтерфейс для взаємодії з користувачем, який дозволяє вводити запити і отримувати унікальні творчі ідеї від вебзастосунку. У результаті роботи здійснена програмна реалізація вебзастосунку генерації творчих ідей.
Keywords: клієнт-сервер; вебзастосунок; visual studio code; мова запитів sql; мовна модель GPT-2; генератор ідей