Дизайн сайту як спосіб залучення уваги споживача - Заворуєва, Ю. Л.; Чеботарьова, І. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Розглянуто один необхідний фрагмент при створенні сайту, який набуває головної мети на будь-якому веб-ресурсі та який дає можливість утримати як найдовше увагу споживачів, читачів чи гостей на інформаційних сайтах та сайтах-портфоліо.
Keywords: увага споживачів; сайт-портфоліо