Дослідження методів міжпроцесорної взаємодії для створення вбудованих систем - Кабанцев, В. В. (My University, 2021)
Метою роботи є дослідження методів взаємодії між процесами при побудові вбудованих систем. Проведено дослідження методів міжпроцесорної взаємодії. Розроблено програмну систему, яка реалізує один із методів обміну даними вбудованої системи з зовнішньою системою, та порівняно її швидкодію з широко вживаною реалізацією. Методи проєктування та розробки базуються на використанні кросплатформенного фреймворку Qt. Для порівняння використовується система gRPC.
Keywords: вбудована система; міжпроцесорна взаємодія; метод взаємодії; обмін даними; gRPC; Qt