Обоснование требований к электронным системам для повышения репродуктивных свойств осетровых рыб - Мандра, А. В.; Черенков, А. Д.; Чугуй, Е. А. (ХНУРЕ, 2020)
У статті проаналізовано багатодіодний генератор для підвищення відтворювальної здатності осетрових. У статті встановлено, що для виконання вимог щодо значення потужності радіоімпульсу в сантиметровому діапазоні довжини хвилі необхідно використовувати силові комбінатори на основі циліндричного резонатора. В результаті теоретичного аналізу було встановлено, що при виборі геометричних розмірів суматора потужностей діода необхідно враховувати розміри коаксіальних діодних модулів, розташованих у об'ємі порожнини.
Keywords: Осетрові; радіоімпульс; багатодіодний генератор