Методи обробки зображень в медичних оптичних навігаційних системах - Мельник, В. В.; Носова, Я. В.; Ібрагім Юнусс Абделхамід (НТУ «ХПІ», 2025)
Подальші дослідження передбачають розробку методів попередньої обробки зображень, адаптованих до особливостей маркерів, та їх інтеграцію з подальшими етапами сегментації центрів маркерів. Також планується вивчення ефективності запропонованих підходів на фантомних 3D-моделях з послідуючою клінічною апробацією.
Keywords: фантом; медична оптична система