Т. 7. Конференція "Комп’ютерний зір, системний аналіз та математичне моделювання" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2024)
Для науковців, викладачів, парктичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Видання підготовлено факультетом інформаційно-аналітичних технологій та менеджменту Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: rомп’ютерний зір; системний аналіз