Аналіз методів розширення зони покриття безпровідної мережі передачі даних - Романенко, І. О.; Рубан, І. В.; Споришев, К. О. (Нац. ун-т оборони України ім. Івана Черняховського, 2010)
В статті проаналізовані існуючі методи розширення зони покриття бездротової мережі за рахунок покриття базової станції, обгрунтовані переваги використання прив'язаних аеростатів для створення ТКС.
Keywords: зона покриття; телекомунікаційна мережа