Програмне забезпечення для ведення переліків бажань - Рогозянський, Б. Ю. (My University, 2025)
Метою роботи є створення сучасного веб-застосунку для ведення переліків бажань. Застосунок дозволяє користувачам створювати власні списки бажань, управляти ними, взаємодіяти з іншими користувачами і ділитися списками з урахуванням рівня доступу. У ході реалізації застосунку використано підхід з розділенням архітектури на фронтенд та бекенд з базою даних. Використано SSR (server-side rendering) у поєднанні з клієнтським рендерингом. Основними інструментами розробки стали Next.js, TypeScript, Tailwind CSS, Supabase та Prisma з PostgreSQL. У застосунку реалізовано функціональність створення та редагування бажань, включно з додаванням зображень. Передбачена можливість встановлення пріоритету, ціни, бажаної дати отримання та статусу виконання бажання. Списки можуть бути приватними або публічними, з гнучким контролем доступу. У результаті реалізовано функціональний, масштабований і зручний у використанні веб-застосунок, який має потенціал розвитку завдяки використаній архітектурі.
Software for Keeping Wish Lists
Keywords: списки бажань; ведення переліків бажань