Система охорони приміщення - Ванін, Е. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є огляд систем охорони, їх характеристик, складових частин, їх різновидів. Наведена інформація з історії розвитку сфери систем охорони. Розглянуті компоненти системи охорони. Детально описані плата розробника, мікроконтролер, сенсори, GSM-модуль
Keywords: система охорони; ESP32; GSM; датчик руху; мікроконтролер; контрольна панель