Дослідження методів і засобів забезпечення електромагнітної сумісності систем РЕБ з РЕЗ іншого призначення - Нестеренко, А. Є. (My University, 2020)
У роботі проведено огляд проблеми електромагнітної сумісності РЕС, виявлено параметри їх складових, що впливають на ЕМС. Проведено моделювання характеристик антен, які впливають на ЕМС. Дані рекомендації щодо проектування антен з характеристиками, які забезпечують виконання вимог.
Keywords: електромагнітна сумісність; радіозавада; передавач; приймач; діаграма спрямованості; рівень бічних пелюсток; амплітудно-фазовий розподіл