Адаптивна система керування ресурсами в small-office та home системах - Сєріков, А. І. (My University, 2021)
В результаті виконання атестаціїної роботи були проаналізовані технології для проектування систем керування ресурсами в small-office та home системах. Проаналізовані фізичні властивості кліматичних ресурсів в home системах, вимоги та принципи вимірювання цих ресурсів. Розроблено приклад архітектури системи керування ресурсами в small-office та home системах. Проаналізовані принципи та вимоги до збору та збереження логів о стані середовища в системі. Дослідженні алгоритми та стратегії для прогнозування параметрів використання кліматичних ресурсів в системі. Розроблена система для адаптивного керування кліматичними ресурсами в small-office та home системах.
Keywords: IoT система; розумний дім; відстеження стану середовища; адаптивність; машинне навчання; адаптивне керування; кліматичними ресурсами