Проєктування оригінал-макету настільної гри «Archors of Teyvat» - Дорошіна, Ж. А. (My University, 2024)
Мета роботи – створення оригінал-макету настільної гри «Archons of Teyvat». Об’єктом дослідження є процес розробки складових елементів настільної гри: пакування, ігрового поле, інструкція, картки різного розміру, фішки та акрилові фігурки персонажів. Під час виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз вихідних даних та аналітичний огляд літератури за темою роботи, проаналізовано аналогічні настільні ігри, підібрано друкарське обладнання, а також розроблено усі компоненти настільної гри. Було проведено економічне обґрунтування доцільності випуску настільної гри.
Keywords: настільна гра; оригінал-макет; друковане видання; акрил; ігрове поле