Дослідження методів побудови рекомендаційних систем на основі графових нейронних мереж - Количева, П. А. (My University, 2022)
В результаті виконання магістерської атестаційної роботи була розроблена рекомендаційна система на основі графової нейронної мережі, використовуючи LightGCN модель з власним варіантом реалізації update-методу, проведено аналіз результатів оцінювання точності систем і виявлено, що точність рекомендацій розробленої системи перевищує результати роботи оригінальної моделі
Keywords: графова нейронна мережа; коллаборативна фільтрація; контент-орієнтовані методи; рекомендаційна система