Дослідження проблем ререндерингу у веб сторінок у фреймворках та засобів їх вирішення для бібліотеки React - Каменєв, Д. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є аналіз статей та досліджень у галузі проблем ререднеринга сучасних фреймворків та вибір найбіль актуального. Метою роботи є проведення дослідження з виршіення найбільш актуального і перспективного фреймворку зі сторони проблеми ререндерингу. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір застосунку REACT для проведення дослідження шляхом вирішення багатокритеріальної задачі прийняття рішень.
Keywords: ререндеринг; бібліотека React