Застосування методів Проні у обробці біомедичних даних - Ульянко, В. О. (My University, 2019)
Розроблено методику числового моделювання цифрової фільтрації дискретних сигналів, призначену для збільшення розбірливості сигналів ЕКГ. Запропоновано алгоритм фільтрації вхідного сигналу в частотній області з використанням віконних фільтрів. Написано програму, що реалізує даний алгоритм. Програма може використовуватись в мережі дистанційної освіти ХНУРЕ та інших вищих навчальних закладів.
Keywords: фільтрація дискретних сигналів; біомедична інформація; перетворення сигналів