Система засобів захисту та поновлення порушених прав на технологію: господарсько-правовий аспект - Давидюк, О. М. (My University, 2019)
Присвячено окремим науковим проблемам господарсько-правового регулювання функціонування системи засобів захисту та поновлення порушених прав на технологію в ході їх трансферу та втілення в господарській діяльності. // Dedicated to separate scientific problems of economic and legal regulation of the functioning of the system of protection and renewal of violated rights to technology during their transfer and embodiment in economic activity.
Keywords: інноваційні об’єкти; трансфер технологій; захист права; засоби захисту прав; засоби поновлення порушених прав; innovative objects; technology transfer; protection of law; means of protection of rights; means of renewal of violated rights