Дослідження методів прогнозування рекомендаційних систем - Русанов, І. С. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження рекомендаційних систем, моделей прогнозування та їх типів, підготовка та проведення теоретичного та практичного дослідженнь вибору оптимальної моделі прогнозування рекомендаційних систем. Методами розробки та проектування є аналіз існуючих рекомендаційних систем, обрання конкретних реалізацій різних моделей прогнозування та критеріїв оцінювання для обох типів досліджень та вибір бібліотеки CF4J на Java для проведення практичного дослідження.
Keywords: колаборативна фільтрація; вибір бібліотеки CF4J; прогнозування рекомендаційних систем