Розробка методики оцінювання показників якості цифрових півтонових зображень - Дубневич, М. М.; Сельменська, З. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Багато з показників якості поліграфічної репродукції закладаються на додрукарському етапі опрацювання інформаційного змісту образотворчих оригіналів. Проведення об’єктивного вхідного та операційного контролю якості забезпечує отримання якісного продукту. У статті сформульовано чіткий перелік показників якості цифрового фотозображення та представлено розроблену авторами методику їх оцінювання.
Keywords: колір; контраст