Розрахунок обсягу беззбитковості виробництва - Полозова, Т. В. (Наука і освіта, 2005)
Запропоновані аналітичні розрахунки дозволяють визначити сутність економічних процесів, що спостерігаються на підприємстві, їх особливості, тенденції, створити базу для виявлення невикористаних резервів. Запропонований підхід до визначення беззбитковості виробництва дозволяє більш об'єктивно відбивати результати розрахунків, що, в свою чергу, надає достовірності інформації з погляду потенційних інвесторів.
Keywords: беззбитковість виробництва; обсяг беззбитковості; графік беззбитковості; статті калькуляції; постійні витрати; зменні витрати