Система протидії повільній DoS-атаці - Рубан, І. В.; Лошаков, Є. С. (Харківський університет Повітряних Сих імені І.Кожедуба, 2015)
Запропонована система протидії повільним DoS-атакам, яка представляє собою програмно-апаратний комплекс, що запроваджується в інформаційно-телекомунікаційну систему.
Keywords: комп’ютерна злочинність; повільна DoS-атака; інформаційна безпека