Удосконалений лазерний стрілецький тренажер - Карташов, В. М.; Сідоров, Г. І.; Тимошенко, Л. П. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до технічних засобів навчання стрільбі із стрілецької зброї без застосування бойових набоїв і може бути використана для навчання у стрільбі із різних видів стрілецької зброї в умовах закритих приміщень та в польових умовах. Крім цього, такий стрілецький тренажер може використовуватися в різноманітних розважальних центрах завдяки можливості організації змагань з миттєвою індикацією результатів.
Keywords: стрілецька зброя; застосування набоїв; польові умови; стрілецький тренажер