Дослідження методів моделювання ігри для навчальних мобільних додатків - Кочура, Л. О. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження ігрових методів навчання та розробка інтерактивної гри, задля підвищення зацікавленості абітурієнтів та студентів до дисциплін стеку Web-технології та до спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» в цілому. Об’єктом дослідження є процеси моделювання ігор. Предметом дослідження є методи та технології моделювання ігор. Результати, що отримані у процесі дослідження, мають практичну значимість, є реальними та можуть бути використаними працівниками кафедр ВУЗів у процесі профорієнтаційної роботи кафедри та під час проведення занять серед студентів у сфері WEB-технологій. Для вирішення основної задачі магістерської атестаційної роботи було розглянуто існуючі рішення щодо методів моделювання ігор для навчальних мобільних додатків. На основі цих принципів та технічних рішень розроблено математичну, семантичну та об’єктно-орієнтовану моделі гри для навчальних мобільних додатків. Результати роботи апробовано у вигляді шести тез доповідей та статті
Keywords: навчальний мобільний додаток; гра-вікторина; android; android studio; ігрові методи навчання; експертний метод; ігри з природою